34
http://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5282/ALOUMINOTEXNIKH_6936994684_6983650105_ALOUMINIA_LARISA7_1718096838.jpg

ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ - ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ ΟΕ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ, Λάρισα 41500, Λάρισας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΚΑΛΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΚΑΛΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΣΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΛΑΡΙΣΑ 

Η εταρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, στην Λάρισα, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών κατασκευών αλουμινίου και κατασκευών σιδήρου σε επαγγελματίες και ιδιώτες εξυπηρετώντας όλο το νομό Λάρισας αλλά και την Θεσσαλία.

Η εταιρεία , ιδρυμένη το 2021, διαθέτει δύο ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των σιδηροκατασκευών έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντας σας κορυφαίας ποιότητας λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, που διαθέτει η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ στην Λάρισα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας αλουμινοκατασευές, σιδηροκατασκευές και διάφορες άλλες μεταλλικές κατασκευές οι οποίες θα δώσουν λειτουργικά χαρακτηριστικά στον χώρο σας αλλά και αυξημένη αισθητική.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, μπορεί να σας προσφέρει και σύγχρονες αλλά και πιο κλασσικές λύσεις κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και μία έμπειρη ομάδα τεχνικών μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα έργα στην Λάρισα, ολόκληρο το νομό Λαρίσης και την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

Μια μεγάλη γκάμα κατασκευών αλουμινίου σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις για κάθε αλουμινοκατασκευή στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

- Μπαλκονόπορτες
- Παράθυρα
- Σίτες
- Πέργκολες Αλουμινίου
- Κουφώματα Αλουμινίου
- Κάγκελα

Όλες οι κατασκευές αλουμινίου που αναλαμβάνει η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ στην Λάρισα διακρίνονται από την εξειδικευμένη τους σχεδίαση ώστε να ταιριάζουν άψογα στην αισθητική του χώρου.

Επίσης παρέχονται ολοκληρωμένα πακέτα αντικατάστασης των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα τα οποία θα λύσουν τα προβλήματα μόνωσης στον χώρο σας μια για πάντα.

Μια μεγάλη γκάμα κατασκευών σιδήρου και μεταλλικών κατασκευών σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας παρέχοντας έξυπνες και οικονομικές λύσεις για κάθε σιδηροκατασκευή στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

- Κάγκελα
- Συρόμενες Πόρτες
- Ανοιγόμενες Πόρτες
- Σκάλες

Όλες οι κατασκευές σιδήρου ή οι μεταλλικές κατασκευές που αναλαμβάνει η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ στην Λάρισα διακρίνονται από την εξειδικευμένη τους σχεδίαση ώστε να ταιριάζουν άψογα στην αισθητική του χώρου.

Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει την δυνατότητα να παρέχει παντός τύπου σιδηροκατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε ανταγωνιστικές τιμές και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ,  Λάρισα  Τ.Κ: 41500  Λάρισας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ : Θανάσης 6936994684,  Αποστόλης 6983650105 
EMAIL :    Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://souloukos-stefoudis.gr/

 

 

ΓΙΩ-110624
110624-110634

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ