51
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
  • ΔΟΜΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ
http://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5314/DOMISI_DAPHNE_2261021064_6944374345_GYPSOSANIDES_LIVADEIA1_1718880859.png

ΔΟΜΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ

Λεωφ. Αθηνών 120, Λιβαδειά 321 00, Βοιωτίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΔΟΜΗΣΗ ΔΑΦΝΗΣ 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΟΡΥΚΤΕΣ ΙΝΕΣ

Η εταιρεία Δόμηση Δάφνης με ιδρυτή τον Γρηγόρη Δάφνη, δραστηριοποιείται στον χώρο της δόμησης και της διακόσμησης από το 1998.

Αναλαμβάνει όλα τα ειδη κατασκευών γυψοσανίδας και τσιμεντοσανίδας όπως: ψευδοροφές, χωρίσματα, κατασκευές τσιμεντοσανίδας, κρυφούς φωτισμούς, ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας, διαμορφώσεις χώρων, θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, πυροπροστασίες, τοποθέτση ενεργειακών τζακιών, εμπόριο και τοποθέτηση Ταπετσαρίας και διαθέτουμε διακοσμητικά υλικά για κάθε χώρο.

Οι σωστές και εντυπωσιακές κατασκευές σε καταστήματα, κατοικίες, εταιρείες, γραφεία κ.α. την τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεων μεγάλης μερίδας πελατών.

Η Δόμηση Δάφνης δραστηριοποιείται στην Κεντρική ελλάδα σαν βάση, αλλά σαν πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο των κατασκευών γυψοσανίδας και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών, έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Το έμπειρο εργατικό δυναμικό, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, έχει ως αποτέλεσμα το άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η Δόμηση Δάφνης έρχεται στο χώρο σας κατόπιν συνενόησης, μελετά το έργο, επιμετρά και προτείνει οικονομικές, ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής, με πολλαπλά οφέλη εργονομίας και απόδοσης.

Βασική μας αρχή είναι η ποιότητα και η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι σε κάθε πελάτη.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Λεωφ. Αθηνών 120,  Λιβαδειά  Τ.Κ : 32100   Βοιωτίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2261021064
KINHTΟ : 6944374345
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : http://domisidafnis.gr/
FACEBOOK : https://www.facebook.com/domosidafnis

 

 

ΓΙΩ-200624
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Λεωφ. Αθηνών 120, Λιβαδειά 321 00, Βοιωτίας

Στοιχεία επικοινωνίας

Δάφνης Γρηγόρης