43
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  • ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΣΣΟΣ
http://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5331/KALLIANIOTIS_DIMITRIS_6947024902_MONOSEIS_ADIATARAKTH_KOPH_MPETON_ASSOS12_1719742179.jpg

ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΣΣΟΣ

Πετιμεζα, Άσσος 20006, Κορινθίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΣΣΟΣ

Η επιχείρησή μας “Καλλιανιώτης Δημήτριος” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Άσσος, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της μόνωσης προσφέροντας ποιοτικές λύσεις για την αποτελεσματική μόνωση κάθε κτιρίου.

Με πολυετή εμπειρία, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και άψογο επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας μονώσεις κτιρίων, οικιών και επαγγελματικών χώρων, στοχεύοντας στην παροχή της βέλτιστης δυνατής λύσης σε κάθε εργασία μας.

Εμπιστευθείτε την επιχείρησή μας για θερμομονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών, μονώσεις υπογείων και δεξαμενών, θερμοπροσόψεις και για οποιαδήποτε άλλη εργασία σχετική με την μόνωση κτιρίων.

Χρησιμοποιώντας πάντα υλικά άριστης ποιότητας και ακολουθώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες της κάθε τεχνικής καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε εργασίες άριστης ποιότητας. Παράλληλα δίνουμε εγγύηση εργασιών σε κάθε πελάτη ενώ είμαι κοντά του όποτε ο ίδιος μας χρειαστεί πριν και μετά την εργασία μας.

Επιδιώκοντας να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις για την μόνωση του κτιρίου σας, εκπαιδευόμαστε διαρκώς σε καινούργιες μεθόδους μόνωσης και εκσυγχρονιζόμαστε με συνεχή σεμινάρια.

Στόχος μας είναι, πάντα, η άψογη συνεργασία με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, δίνοντάς τους κάθε φορά την κατάλληλη λύση για κάθε τους ανάγκη.

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την μόνωση του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πετιμεζα, Άσσος  ΤΚ. 20006  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ :  6947024902
Email :       Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :   https://monoseis-korinthos.gr

 

 

ΕΛΛΗ-270624
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ