113
http://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5323/PAPADOPOULOS_SAKIS_2682027377_6958627335_OIKODOMIKA_YLIKA_PREVEZA7_1719304922.jpg

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΙΔΕΡΑ ΜΠΕΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάροδος Συρράκου 17, Πρέβεζα 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΣΙΔΕΡΑ ΜΠΕΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ

Η επιχείρηση Παπαδόπουλος Αθανάσιος με έδρα την Πρέβεζα ιδρύθηκε με στόχο να παρέχει στους επαγγελματίες και ιδιώτες του κατασκευαστικού κλάδου τα καλύτερα υλικά στην αγορά. Με μια ιστορία γεμάτη από αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης στις κατασκευαστικές εργασίες.  

Συνεργαζόμαστε στενά με τεχνικές εταιρείες και ιδιώτες κατασκευαστές, αναλαμβάνοντας παράλληλα έργα δημοσίου τομέα.
Η ευελιξία και η ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις ποικίλων έργων μας καθιστούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε είδους κατασκευαστική εργασία.

Από την αρχική φάση σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε λεπτομέρεια πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.Είτε πρόκειται για μικρά ιδιωτικά έργα είτε για μεγάλης κλίμακας δημόσια έργα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας διασφαλίζουν την επιτυχία κάθε έργου. Κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε τύπος έργου και προσαρμόζουμε τις λύσεις μας για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας. Η δέσμευσή μας για την τελειότητα σε κάθε έργο είναι αυτό που μας ξεχωρίζει.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν:

  • Τούβλα και κεραμίδια
  • Σκυρόδεμα και τσιμέντο
  • Θερμομονωτικά υλικά
  • Είδη ξυλείας και ξύλινες κατασκευές
  • Χρώματα, βερνίκια και υλικά φινιρίσματος

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πάροδος Συρράκου 17, Πρέβεζα, Τ.Κ.: 48100 ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2682027377
ΚΙΝΗΤΟ :        6958627335
Εmail :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :       https://oikodomika-preveza.gr

 

 

ΜΑΙΡ-200624
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

company map
Πάροδος Συρράκου 17, Πρέβεζα 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ