974
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2964/90-1563981777.jpg

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ -ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ -ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ - ΔΑΝΕΖΗΣ ΕΛΕΥΘ.

Μεσαριά, Σαντορίνη 847 00, Κυκλάδων

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΔΑΝΕΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ  - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η επιχείριση ΔΑΝΕΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ με εδρα το Εμπορειό στην Σαντορίνη δραστηριοποιείται στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και γενικών ανακαινίσεων.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία στην δουλειά μας, μας διακρίνει στην τοπική αγορά του νησιού, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, που αποτελείται από ελληνες οικοδόμους σας εξασφαλίζει άριστη ποιότητα υλικών, αλλά και την προσεγμένη ανακαίνιση.
Η επιχείριση μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα των οικοδομικών εργολαβιών και γενικών ανακαινίσεων και μπορεί να σας εγγυηθεί για τα άριστα αποτελέσματα στις ανακαινίσεις των ιδιωτικών χώρων η των επαγγελματικών (κατοικίες κτίρια διαμερίσματα ξενοδοχεία)

Ειμαστε εργολάβοι ανακαινίσεων και το συνεργείο μας παρέχει αμεση εξυπηρέτιση από οπου μας ζητηθεί στην Σαντορίνη αλλά και στην Θηρασιά πάντα στον προκαθορισμένο χρόνο ανάθεσης του εργου.

Οι υπηρεσίες μας:

Ανακαινίσεις εξωτερικών – εσωτερικών χώρων

Οικοδομικές εργολαβίες σε ολη την Σαντορίνη

Επιχρίσματα( σοβατίσματα)

Κτισίματα, με τούβλα και πέτρα

Τοποθετήσεις πλακιδίων τοποθετήσεις μαρμάρων

Ειδικές τοποθετήσεις πλακιδίων

Τοποθέτηση πλακιδίων σε ενδοδαπέδια θέρμανση

Τοποθετήσεις πλακιδίων κουζίνας

Τοποθετήσεις πλακιδίων σε πισίνες

Τοποθετήσεις πλακιδίων σε επαγγελματικούς χώρους

Ανακαινίσεις μπάνιων ανακαινίσεις κουζίνας

Πετροκτίσματα κατοικιών , αναπαλαιώσεις ολων των πέτρινων κτισμάτων

Πέτρινες διακοσμήσεις

Επενδύσεις πέτρας πλακοστρώσεις αυλών , πεζοδρομίων κατασκευές αυλόγυρων

Μπετά, σκυρόδεμα κατασκευές μπετόν καλουπώματα. Τα καλουπώματα και τα σιδερώματα σε μια κατασκευή, πρέπει να γίνονται μόνον από εξειδικευμένα συνεργεία και φυσικά με την απόλυτη τήρηση της στατικής μελέτης του μηχανικού και τις προδιαγραφές στο βάρος και στο είδος του οπλισμού.
Άντληση σκυροδέματος με αντλίες 20 μέτρα, 24 μέτρα, 32 μέτρα και 36 μέτρα, καθώς επίσης και αντλήσεις σκυροδέματος μακρινών αποστάσεων. Με δίκτυο εως και 150 μέτρα καλύπτουμε αποστάσεις δύσβατες και ξεπερνούμε χώρους μη προσπελάσιμους.

Βιομηχανικά δάπεδα. Με τον όρο βιομηχανικά δάπεδα αναφέρονται τα δάπεδα με ειδικές απαιτήσεις ως προς τις αντοχές, τις ιδιότητες, αλλά και την αισθητική εμφάνιση τους. Δάπεδα για μια ζωή, χωρίς φθορά, καθαρίζονται ευκολα ,δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες και κατασκευάζονται σε μικρό χρονικό διάστημα με το βασικότερο πλεονέκτημα το χαμηλό κόστος κατασκευής τους.

Τα εποξειδικά δάπεδα είναι κατάλληλα για εργοστάσια, γκαράζ, συνεργεία, εκθέσεις αυτοκινήτων, αποθήκες τροφίμων, βουλκανιζατέρ,ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, PARKING.

Ολα αυτά τα χρόνια που βρισκόματε στο χώρο των οικοδομικών εργασιών,το πλήθος των εργων που εχουμε αποπερατώσει στην Σαντορίνη αποτελούν εγγύηση για την δουλειά μας και για το ονομά μας.

Σεβόμαστε τις επιθυμίες σας

Αξιοποιούμε τους χώρους σας

Προσαρμοζόμαστε στις δυνατότητές σας

Έχουμε την τεχνογνωσία

Δουλεύουμε με συνέπεια

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς μας είναι να δημιουργούμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και μακροχρόνιες συνεργασίες

Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος να λύσουμε κάθε σας απορία και να αναλάβουμε την γενική ανακαίνιση της οικοδομής.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΜΕΣΑΡΙΑ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΤΚ. 84700

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2286081735
ΚΙΝ.  6936914692
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΛ-240719

Τοποθεσία χάρτη

company map
Μεσαριά, Σαντορίνη 847 00, Κυκλάδων

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΑΝΕΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ