136
  • ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΑΛΟΥΜΙΝΑΔΕΣ
  • ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑ -ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4893/PASXOULIDIS_2351400557_6972536045_ALOUMINIA_KATERINH1_1702735833.png

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑ -ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Θεσσαλονίκης 133, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑ - ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΠΙΕΡΙΑ

Η εταιρία του κυρίου Πασχούλη Αντώνη δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων ασφαλείας, της σίτας, του αλουμινίου και των ειδικών κατασκευών, με έδρα του την Κατερίνη, Θεσσαλονίκης 133.

Με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στο χώρο, με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία σε συνδυασμό με μια ομάδα άρτια εξειδικευμένων τεχνικών, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά μας τη δική σας ικανοποίηση από το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας.

Ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών είμαστε εδώ για εσάς να δώσουμε λύση σε ότι πρόβλημα και αν αντιπετωπίσετε.

Σε συνεργασία με επώνυμες ελληνικές και ξένες εταιρίες στο χώρο του αλουμινίου, παρέχουμε σε σας ένα απόλυτα ασφαλές αποτέλεσμα, με εγγυημένα προϊόντα και πρώτες ύλες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες!

Η εταιρία μας εκτός από κουφώματα ασφαλείας, σίτες παντός τύπου και κουφώματα αλουμινίου σας παρέχει μεγάλη ποικιλία και από επιμέρους προϊόντα όπως :
πόρτες ασφαλείας, ρολλά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, κάγκελα αλουμινίου ή κάγκελα ΙΝΟΧ, πτυσσόμενες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας, αναβαθμίσεις κλειδαριών, αυτοματισμούς και αυτοματισμούς ρολών.

Αναλαμβάνουμε επισκευές και συντηρήσεις σε ιμάντες ρολλών, ρουλεμαν, ροδάκια και ράουλα σε κουφώματα αλουμινίου, κλειδαριές σε κουφώματα και σίτες παντός τύπου οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα παρουσιάζουν!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Θεσσαλονίκης 133,  Κατερίνη  Τ.Κ: 60134  Πιερίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ : 2351400557
KINHTΟ : 6972536045
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΓΙΩ-161223
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Θεσσαλονίκης 133, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ