944
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3131/myoktonikhapofrakseisaiginaapentomoseisaigina9-1575976252.png

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΙΓΙΝΑ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΙΓΙΝΑ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΙΓΙΝΑ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ

Άγιοι, Αίγινα 18010, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ  - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΙΓΙΝΑ

Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1985 από τον φαρμακοποιό Σπύρο Πατεργιαννάκη. Ήταν από τους πρωτοπόρους της εποχής του, μιας που οι εταιρείες απεντομώσεων και απολυμάνσεων ήταν ελάχιστες. Επιστρέφοντας από την Ιταλία, έπειτα από τις σπουδές του, έφερε νέες τεχνολογίες και δημιούργησε την εταιρεία βάσει των προτύπων που ίσχυαν εκεί, ενώ στην Ελλάδα χρησιμοποιούνταν ακόμα ξεπερασμένες για την εποχή μέθοδοι. Κύριο μέλημα της εταιρείας ήταν πάντα η εφαρμογή τεχνικών μεθόδων και σκευασμάτων που είναι ασφαλή και δεν αποτελούν κίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εταιρεία μας βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη και έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το προσωπικό της εταιρείας -επιστημονικό και τεχνικό- ενημερώνεται συνεχώς και εκπαιδεύεται σύμφωνα με τα τελευταία προϊόντα, τους κανόνες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Επίσης, οι διάφορες εφαρμογές γίνονται με χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού.

Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ έχει πιστοποιηθεί από την EQA HELLAS και από την BUREAU VERITAS με τα παρακάτω ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004, ΕΛΟΤ 1801:2008 και πλέον με το εξειδικευμένο πρότυπο CEPA EN 16636. Επιπλέον, κατέχει άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.

Η εταιρεία λειτουργεί βάσει του προτύπου ISO 22000 (HACCP) και συμμορφώνεται με αυτό λόγω ότι είναι εφοδιασμένη και με τα αλλά πρότυπα.
Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΚΗ εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην καταπολέμηση κουνουπιών έχοντας αναλάβει έργα προνυμφοκτονίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Καταπολέμηση εντόμων & τρωκτικών
Καταπολέμηση κουνουπιών
Απώθηση πτηνών και λοιπών ζώων
Καταπολέμηση πιτυοκάμπης στα πεύκα
Θερμική καταπολέμηση κοριών & ψύλλων
Καταπολέμηση για σαράκι - τερμίτη
Απαλλαγή από φωλιές διαφόρων εντόμων
Υγειονομικό πιστοποιητικό - HACCP
Τοποθέτηση εντομοπαγίδων
Έντομα αποθηκών

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Άγιοι, Αίγινα, 18010, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ.  6971827456
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ
101219-100220

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

Κοινωνικά δίκτυα