274
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4653/APOFRAKTIKI_SERRON_2325023508_6942929734_APOFRAXEIS_HRAKLEIA1S_1694161214.jpg

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΣΕΡΡΕΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕΡΡΕΣ

Ποντισμένο, Ηράκλεια 624 00, Σερρών

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ 
ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Η Αποφρακτική Σερρών με έδρα στις Σέρρες, έχοντας πολυετή πείρα (απο το 2007) στις μεταφορές λυμάτων, εκκενώσεων και καθαρισμού αγωγών έχει ως στόχο την αποτελεσματική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.
Τα 10 έτη πείρας μας στη Γερμανία εγγυώνται την άμεση και γρήγορη ανταπόκρισή μας και το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού και έμπειρο προσωπικό. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας όπου κ αν βρίσκεστε. Η εταιρία μας επενδύει μόνιμα σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό αλλά και ανθρώπινο δυναμικό, με σκοπό να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται εργοστάσια, καταστήματα, δημόσιες επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ, σχολεία, νοσοκομεία κ.λ.π. Εκτελούμε με αποτελεσματικότητα μεταφορές λυμάτων, εκκενώσεων και καθαρισμού αγωγών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

«Προσφέρουμε ΑΜΕΣΑ λύση στο πρόβλημά σας»


YΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Αποφρακτική Σερρών διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση - βλάβη στο αποχετευτικό σας σύστημα.
Η πολυετή παρουσία της εταιρίας μας στον χώρο των αποφράξεων, είναι αποτέλεσμα των άψογων υπηρεσιών που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας.
Υπηρεσίες Δήμων και Κοινοτήτων
Αποφράξεις αποχετεύσεων
Αποφράξεις αγωγών και φρεατίων
Εκκενώσεις & καθαρισμοί αγωγών
Αποφράξεις με υδροβολή
Μηνιαίες συντηρήσεις ξενοδοχείων, νοσοκομείων, εργοστασίων
Συντηρήσεις και αποφράξεις οικιών, μπάνιων, νιπτήρων και αποχετεύσεων
Μεταφορές Λυμάτων

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ποντισμένο, Ηράκλεια, ΤΚ. 62400, ΣΕΡΡΩΝ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2325023508
ΚΙΝΗΤΟ :        6942929734
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://apofraktikiserron.gr

 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛ-080923
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΧΑΣΙΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ