453
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3782/GEITONIA_MALIA_2897033402_ESTIATORIO_MALIA1-1659848645.jpg

ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΛΙΑ - GEITONIA MALIA - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΛΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

28ης Οκτωβρίου 1, Μάλια 70007, Ηρακλείου Κρήτης

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΛΙΑ - GEITONIA MALIA 
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων και στην είσοδο του παλιού χωριού, σας καλωσορίζουμε στην χρονοκάψουλα μας. Πριν καθίσετε για να απολαύσετε το γαστρονομικό σας ταξίδι στο παρελθόν, ρίξτε μια ματιά τριγύρω και εξερευνήστε τα πολλαπλά επίπεδα καθώς και το δωμάτιο των αναμνήσεων μας: ένα τμήμα του εστιατορίου μας που δημιουργήθηκε για να μοιάζει με ένα παλιό σπίτι του χωριού, με φωτογραφίες ντόπιων και αναμνηστικά από ένα διαφορετική ώρα

Παραδοσιακή Κουζίνα
Μέρος του μενού μας επικεντρώνεται στην παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή και κυρίως, τοπικές λιχουδιές, πάντα μαγειρεμένες με τον τρόπο που θα τις έφτιαχνε η γιαγιά μας: με αγάπη και «μεράκι».

Τα δύο κύρια μέρη είναι αντιπροσωπευτικά της κρητικής διατροφής: ορεκτικά και διάφορα πιάτα με κρέας αργοψημένα για ώρες σε ξυλόφουρνο. Φυσικά, όλα τα βότανα και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται είναι τοπικής παραγωγής και τα λαχανικά μας είναι βιολογικά.

Μέρος του μενού μας επικεντρώνεται στις κρητικές γεύσεις με μια δημιουργική ανατροπή για όσους αναζητούν μια έκπληξη για την παλέτα τους.

Το κρέας και τα ψάρια/θαλασσινά βρίσκονται στην καρδιά του μενού μας, συνήθως σε συνδυασμό με ενδιαφέροντα συστατικά όπως κρέμα τρούφας, αβοκάντο και σάλτσα σόγιας. Όλα τα ψάρια/θαλασσινά και το κρέας είναι φρέσκα και χρησιμοποιούμε κρητικό παρθένο ελαιόλαδο.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
28ης Οκτωβρίου 1, Μάλια ΤΚ. 700 07, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2897033402
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website :       https://geitoniamalia.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΛΛΗ-270222
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

company map
28ης Οκτωβρίου 1, Μάλια 70007, Ηρακλείου Κρήτης

Στοιχεία επικοινωνίας

ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Κοινωνικά δίκτυα