204
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4542/DIO_STUDIOS_2267032472_6976993333_ENOIKIAZOMENA_STUDIOS_ARAXOBA20_1688332483.jpg

ΔΗΩ ΞΕΝΩΝΑΣ STUDIOS ΑΡΑΧΩΒΑ - DIO STUDIOS - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΡΑΧΩΒΑ

Αράχωβα, Αράχωβα 32004, Βοιωτίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΔΗΩ ΞΕΝΩΝΑΣ STUDIOS ΑΡΑΧΩΒΑ  - DIO STUDIOS 
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ STUDIOS ΑΡΑΧΩΒΑ
 

Το ΔΗΩ βρίσκεται σε εξαιρετική θέση μέσα στην Αράχωβα με θέα στο χωριό και στο βουνό, μόλις 100 μέτρα από το κέντρο.
Η πρόσβαση με το αυτοκίνητο αλλά και με τα πόδια, είναι ιδιαίτερα εύκολη.
Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να επισκεφθείτε το ΔΗΩ, αλλά ο πιο σημαντικός είναι ότι ο ξενώνας συνδυάζει το παλιό με το νέο.
Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και φιλοξενία δένει με τις σύγχρονες ανέσεις και οι παροχές θυμίζουν την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού μας, παρά το ψυχρό και απρόσωπο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου.

Το ΔΗΩ προσφέρει στους επισκέπτες του δίχωρα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-5 άτομα αναλόγως.
Κάθε ένα από αυτά είναι φτιαγμένο και εξοπλισμένο πλήρως με τέτοιο τρόπο, ώστε ο επισκέπτης να αισθανθεί και να ευχαριστηθεί τα οφέλη της απόδρασής του στη γραφική Αράχωβα.

Διαθέτουν υπέρδιπλα κρεβάτια, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, προσωπικό σαλόνι, δορυφορική τηλεόραση και DVD και στους δύο χώρους, δωρεάν Internet και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα, για ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό.
Τα υλικά για το πρωινό όπως και τα ξύλα για το τζάκι ανανεώνονται όποτε το θελήσουν οι ένοικοι και ο χώρος λάμπει από καθαριότητα καθώς για αυτό φροντίζουν οι ιδιοκτήτες που με αγάπη και μεράκι φροντίζουν για όλα.
Ο παραδοσιακός ξενώνας ΔΗΩ διαθέτει επίσης ιδιωτικό πάρκιγκ με εσωτερικές και εξωτερικές θέσεις αυτοκινήτων, και είναι προσβάσιμος σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Γενικές παροχές
Ρεσεψιόν, Δωρεάν Wi-Fi, Φαξ/Φωτοτυπικό, Ιδιωτικό πάρκινγκ (δωρεάν), Χώρος φύλαξης αποσκευών, Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, Ανελκυστήρας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΡΑΧΩΒΑ, ΑΡΑΧΩΒΑ  ΤΚ. 32004 ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2267032472
ΚΙΝΗΤΟ :        6976993333
Email :            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :        https://www.dio-arahova.gr

 

 

ΕΛΛΗ-290623
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΟΣΚΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ