769
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3373/PANAGIOTA_LOUKAKOU_PAPAXRISTOU_2103217637_6977367340_DIKHGOROS_ATHINA1-1638023469.jpg

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ - ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Σταδίου 61, Αθήνα 105 51, Αττικής
2103217637

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ

Η Παναγιώτα Λουκάκου είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και πιστοποιημένη από το διεθνή φορέα Centre of Effective Dispute Resolution, UK.

Είναι ιδρυτικό μέλος της "ΔΙΑΛΟΓΟΣ” Εταιρεία Εμπορικής και Οικογενειακής Διαμεσολάβησης dialogosdiamesolavisi.gr Έχει πολυετή εμπειρία στις οικογενειακές διαφορές και τη διαχείριση των οικογενειακών σχέσεων και έχει λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση από διεθνείς φορείς στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση από τα Διεθνή Κέντρα Διαμεσολάβησης για οικογενειακές διαφορές και απαγωγές παιδιών (Mikk/Βερολίνο,ΙΜΙ/Καναδά,LEPCA) και στην συμμετοχή του παιδιού στη διαμεσολάβηση. Είναι μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου.

Έχει διεξάγει με υψηλό ποσοστό επιτυχίας διαμεσολαβήσεις και συνδιαμεσολαβήσεις σε Οικογενειακές Διαφορές, εγχώριες και Διασυνοριακές καθώς και Αστικές υποθέσεις και Εμπορικές υποθέσεις μεταξύ εταιρειών.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών και μέλος της Συμβουλευτικής Υποεπιτροπής διαμεσολαβητών του ΟΠΕΜΕΔ. Είναι Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών από το International Mediation Consulting του Καναδά και αξιολογητής διαμεσολαβητών (ΚΕΔΙΠ).

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Δικηγόρος οικογενειακού δικαίου
  • Διαζύγια αντιδικία συναινετικά
  • Οικογενειακές διαφορές
  • Διατροφές - Επιμέλεια τέκνων
  • Οικογενειακή διαμεσολάβηση
  • Διαμεσολάβηση
  • Δικαστική συμπαράσταση
  • Ενοχικό δίκαιο
  • Εμπράγματο δίκαιο
  • Κληρονομικό δίκαιο
  • Ναυτικό δίκαιο
  • Σύμφωνο συμβίωσης

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Παναγιώτα Λουκάκου είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω (2009)
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης από το 2013  (Α.Μ.32)
και πιστοποιημένη από το διεθνή φορέα κατάρτισης Centre of Effective Dispute Resolution, CEDR, UK.

Είναι ιδρυτικό μέλος μαζί και με άλλους διαμεσολαβητές της  "ΔΙΑΛΟΓΟΣ”
Εταιρεία Εμπορικής και Οικογενειακής Διαμεσολάβησης
dialogosdiamesolavisi.gr

Έχει πολυετή εμπειρία στις οικογενειακές διαφορές και τη διαχείριση των οικογενειακών σχέσεων και έχει λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση   240 ωρών από διεθνείς φορείς στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση από τα Διεθνή Κέντρα Διαμεσολάβησης για οικογενειακές διαφορές και απαγωγές παιδιών (Mikk/Βερολίνο,ΙΜΙ/Καναδά,LEPCA) και στην συμμετοχή του παιδιού στη διαμεσολάβηση (CPD). Είναι μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου.

Έχει διεξάγει  με υψηλό ποσοστό επιτυχίας διαμεσολαβήσεις και συνδιαμεσολαβήσεις σε  Οικογενειακές  Διαφορές, εγχώριες και Διασυνοριακές  καθώς και Αστικές υποθέσεις και Εμπορικές υποθέσεις μεταξύ εταιρειών  .

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών και μέλος της Συμβουλευτικής Υποεπιτροπής διαμεσολαβητών του ΟΠΕΜΕΔ. Είναι Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών από τo International Mediation Consulting του Καναδά  (2015) και αξιολογητής διαμεσολαβητών ( ΚΕΔΙΠ).

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σταδίου 61, 6ος όροφος, Αθήνα - Ομόνοια, 10564, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2103217637
ΦΑΞ :             2103217637
ΚΙΝΗΤΟ :       6977367340
Email:            Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website:        https://loukakou.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΣΟΥ-091121
091121-091122

Τοποθεσία χάρτη

company map
Σταδίου 61, Αθήνα 105 51, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Κοινωνικά δίκτυα