1001
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3072/20-1573492302.png

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΦΟΥΡΝΟΙ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ - GRECOTHERM

Αμπελόκηποι Ζακύνθου, Ζάκυνθος 291 00, Ζακύνθου

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

GRECOTHERM
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΦΟΥΡΝΟΙ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΣΟΜΠΕΣ

 Η βιοτεχνία GRECOTHERM με έδρα τη Ζάκυνθο κατασκευάζει και τοποθετεί προκατασκευασμένα ενεργειακά τζάκια υψηλής απόδοσης, παραδοσιακά ή με επένδυση, ψησταριές bbq, αλλά και φουρνάκια όλων των τύπων.

H πολυετής κατασκευαστική εμπειρία μάς επιτρέπει να δίνουμε λύσεις σε κάθε εξατομικευμένη απαίτηση, όπως ειδικές επενδύσεις τζακιών, κατασκευή πηγαδιών, κατασκευή ειδικών τραπεζοκαθισμάτων με επένδυση πετρωμάτων, επισκευές τζακιών, αλλά και καθαρισμούς τζακιών. Διατηρούμε υψηλά standard κατασκευής σε όλα μας τα είδη, χρησιμοποιούμε σίδερα βαρέος τύπου, πυρότουβλα και φυσικά πετρώματα σε όλες μας τις κατασκευές, εξασφαλίζοντας έτσι εγγυημένη λειτουργικότητα με υψηλή απόδοση.

Όλα μας τα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας για ειδικές κατασκευές. Σας παρέχουμε πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές σωστής λειτουργίας των κατασκευών, καθώς η πείρα μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι ικανά να δημιουργήσουν τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ. ΤΚ. 29100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2695037042
ΚΙΝ.  6945596824
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΛ-121119
121119-121121

Τοποθεσία χάρτη

company map
Αμπελόκηποι Ζακύνθου, Ζάκυνθος 291 00, Ζακύνθου

Στοιχεία επικοινωνίας

Γκρέκος Χρήστος