687
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3703/ZKAGIAS_6988544923_XOMATOURGIKA_KATERINI1-1655264790.png

ΖΚΑΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αγ. Σπυρίδων, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΖΚΑΓΙΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΙΚΑ
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  - ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η επιχείρησή μας “ΖΚΑΓΙΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από το 2000 με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλο το νομό Πιερίας.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε και καθαρισμούς οικοπέδων και αγροτεμαχίων, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει τρύπες σε περιβόλια με αρίδα ή με σφυρί.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας διαθέτει και σας προσφέρει χωνεμένη κοπριά που αποτελεί την ιδανική λύση για δέντρα, ακτινίδια και κήπους. Με δικά της φορτηγά αναλαμβάνει να την μεταφέρει στο σημείο που επιθυμείτε εξυπηρετωντας άμεσα όλη την Πιερία.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο δίνοντας έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Εκσκαφές
Κατεδαφίσεις
Διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου
Βελτιώσεις εδάφους
Μεταφορές μπαζών κ.α.

Τρύπες σε περιβόλια με αρίδα ή με σφυρί

Διαθέτοντας τα ιδανικά οχήματα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τρύπες σε περιβόλια για ακτινίδια, τσιμεντοκολώνες κ.α.

Χωνεμένη Κοπριά

Διαθέτουμε χωνεμένη κοπριά η οποία αποτελεί την ιδανική τροφή για τα δέντρα. Με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με χωνεμένη κοπριά, στην ποσότητα που την χρειάζεστε. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική ή σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη και όλη την Πιερία. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΚ. 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6988544923
Email :     Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Webste :  https://www.zkagias.gr

 

 

ΕΛΛΗ-150622
ΜΟΝΙΜΟ 

Τοποθεσία χάρτη

company map
Αγ. Σπυρίδων, Κατερίνη 601 00, Πιερίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΖΚΑΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ