1104
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ -ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - NEW PROCESS
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2832/34-1555915338.jpg

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ -ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - NEW PROCESS

Πάρνηθος 14, Μεταμόρφωση 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

NEW PROCESS
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η New Process, ειδικευμένη σε καθαρισμούς πολυκατοικιών, γραφείων, κτηρίων, καταστημάτων, εργοστασίων, σχολείων, νεόκτιστων κατοικιών κ.λπ., κατά τη διάρκεια των 20 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της, διαθέτει πια την εμπειρία και τα εφόδια που απαιτούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πιστών πελατών της. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνέπεια και οι πάντα προσιτές τιμές. Σας προτείνουμε λοιπόν τις υπηρεσίες μας για την πολυκατοικία σας. Οι δυνατότητές μας είναι απεριόριστες. Εμπιστευτείτε μας και εμείς μπορούμε να σας το αποδείξουμε.
Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών: Μπορούμε να αναλάβουμε τον καθαρισμό και τη φύλαξη των πολύτιμων χαλιών σας κάτω από την αγνή και φυσική φροντίδα μας.
Καθαρισμοί σαλονιών: Με την ίδια υπευθυνότητα και με τα κατάλληλα μηχανήματα αναλαμβάνουμε την επί τόπου προσεκτική και αποτελεσματική περιποίηση του σαλονιού σας.
Καθαρισμοί πολυκατοικιών: Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε καλύτερα από όποια λύση έχετε δώσει στο πρόβλημα του καθαρισμού της πολυκατοικίας σας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε μηνιαία συνεργασία χωρίς εσείς να ασχοληθείτε καθόλου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα πραγματοποιεί τον καθαρισμό ακόμη κι αν εσείς απουσιάζετε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθαρισμοί Χαλιών
Με ευθύνη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η Newprocess διαθέτει έμπειρο προσωπικό, με σύγχρονο εξοπλισμό. Η New Process, κατά τη διάρκεια των είκοσι ετών λειτουργίας της, απέκτησε την εμπειρία και τα εφόδια που απαιτούνται για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία σε συνδυασμό πάντα με τις προσιτές τιμές. Θέλοντας να είστε κι εσείς ενήμεροι, παρακάτω σας αναφέρουμε συνοπτικά τη διαδικασία που ακολουθείται κατά τον καθαρισμό.

ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

ΣΤΕΓΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Επιπλέον παρέχουμε:
Καθαρισμός πολυκατοικιών, γραφείων, υαλοπινάκων.
Έκδοση κοινοχρήστων
Αποφράξεις
Απολυμάνσεις

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πάρνηθος 14, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2102797979 , 2102791730, 2106843139
ΚΙΝ.   6945463584 
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΣ
220419-220519

Τοποθεσία χάρτη

company map
Πάρνηθος 14, Μεταμόρφωση 14452, ΑΤΤΙΚΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΘΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Κοινωνικά δίκτυα