1625
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2740/60-1540382120.jpg

ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ - ΡΟΔΗΣ -ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΑ -ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΠΑΤΡΑ

Τέρμα Γλαύκου, ΑΧΑΪΑΣ, Πάτρα 26332, Αχαϊας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΛΕΚΟΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΔΗΣ
ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΠΑΤΡΑ

Επιτυχημένη πορεία 40 ετών

Η Εταιρεία μας, σε μια επιτυχημένη πορεία 40 ετών, παρέχει υψηλές υπηρεσίες, ποιότητας και εξυπηρέτησης, στον ιδιαίτερo και δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών.

Υπηρεσίες
Η Εταιρεία μας, σε μια επιτυχημένη πορεία 40 ετών, παρέχει υψηλές υπηρεσίες, ποιότητας και εξυπηρέτησης, στον ιδιαίτερο και δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών. Καθαρίζουμε όλους τους τύπους χαλιών, μοκετών, φλοκάτων και κουβερτών με τον παραδοσιακό τρόπο της νεροτριβής!
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:
1. Ταπητοκαθαρισμοί
2. Φύλαξη Χαλιών
3. Επι τόπου Καθαρισμοί

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και επωφεληθείτε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας,στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Λίγα Λόγια για εμάς

Η Εταιρεία μας, σε μια επιτυχημένη πορεία 40 ετών, παρέχει υψηλές υπηρεσίες, ποιότητας και εξυπηρέτησης, στον ιδιαίτερo και δύσκολο τομέα του καθαρισμού χαλιών.
Συγκεκριμένα, καθαρίζουμε όλους τους τύπους χαλιών, μοκετών, φλοκάτων και κουβερτών με τον παραδοσιακό τρόπο της νεροτριβής!
Το νερό που χρησιμοποιούμε είναι φυσικής ροής από τις πηγές του Γλαύκου,και όχι ανακυκλώσιμο. Τρεχούμενο και πεντακάθαρο, εγγυάται τον καλύτερο δυνατό και εις βάθος καθαρισμό.
Η μέθοδος της νεροτριβής
Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι' αυτό συνθήκες.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.
Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός, και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Τέλος, το ειδικό φυγοκεντρικό: μηχάνημα στυψίματος αποβάλλει, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό, αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία και αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα να ξεβάψει οποιοδήποτε χαλί. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα κρόσσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα χωρίς να φθείρονται.
Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και η εργασία του απλώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).
Ενδελεχής Καθαρισμός Χαλιών
Στην συνέχεια γίνεται η επιμέτρηση, ακολουθεί η συσκευασία σε νάιλον και η αποθήκευση.
Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απεριόριστοι και επαγγελματικά μελετημένοι έτσι ώστε να πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Τέρμα Γλαύκου, Πάτρα - Περιβόλα, 26332, ΑΧΑΪΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2610640925
ΚΙΝ.  6936578787, 6932209351

 

ΕΛ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Τέρμα Γλαύκου, ΑΧΑΪΑΣ, Πάτρα 26332, Αχαϊας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΡΟΔΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ