892
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3142/mirdashtolaoikodomikesergasiesdrama69842843331-1576602795.jpg

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕΡΡΕΣ - MIRDASH TOLA

Κρήτης 5, Δράμα 661 00, Δράμας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

MIRDASH TOLA
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ ,- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΡΑΜΑ

Ο κύριος MIRDASH TOLA αναλαμβάνει κατασκευές, επισκευές και ενισχύσεις κτιρίων,τεχνοτροπίες και παντός είδους μονώσεις, τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων, χτισίματα και επενδύσεις με πέτρα και πλάκες, έργα πατητής τσιμεντοκονίας καθώς και την ολοκληρωμένη ανακαίνιση της οικίας, του εξοχικού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Μέσα από τις υπηρεσίες μας θα βρείτε λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη και μελέτη. Μπορούμε να αναλάβουμε μικρά έργα αλλά και μεγάλα ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Ακούμε και σεβόμαστε τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο μας ανατεθεί και να το φέρουμε εις πέρας στον προσυμφωνημένο χρόνο.

Με βασικό άξονά μας την ποιότητα κατασκευής, την άνεση και τη χρήση υλικών που αντέχουν στο χρόνο, σας προτείνουμε φρέσκες ιδέες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
γενικές οικοδομικές εργασίες
σοφάδες
κεραμοσκεπές
πέργκολες
πατητή τσιμετοκονία
μονώσεις
στεγανοποιήσεις
μερεμέτια
ελαιοχρωματισμούς
μπετά
θερμοπροσόψεις
περιφράξεις
δάπεδα
θερμομονώσεις

 

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να σας δώσουμε τις δικές μας προτάσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

εξυπηρετούμε Δράμα , Καβάλα , Σέρρες

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΡΗΤΗΣ 5, ΔΡΑΜΑ. ΤΚ. 66100

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝ. 6984284333
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΓΙΩ-181219
181219-181223

Τοποθεσία χάρτη

company map
Κρήτης 5, Δράμα 661 00, Δράμας

Στοιχεία επικοινωνίας

Κοινωνικά δίκτυα