66
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5232/PAPAEVAGGELOU_6932223414__GYPSOSANIDES_VOLOS20_1716191357.png

ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΥΨΟΔΟΜΗ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΒΟΛΟΣ

Βουτζά 11, Νέα Ιωνία, Βόλος 384 46, Μαγνησίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΥΨΟΔΟΜΗ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΒΟΛΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΒΟΛΟΣ , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Με περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΥΨΟΔΟΜΗ” η οποία βρίσκεται στον Βόλο, μπορεί να προσφέρει σύγχρονες, ποιοτικές και κομψές κατασκευές γυψοσανίδας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο τις διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ
την μακροχρόνια εμπειρία και την μαεστρία μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.

Από ψευδοροφές γυψοσανίδας, χωρίσματα έως και ειδικές κατασκευές και γύψινες διακοσμήσεις που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας και θα τον κάνουν κομψό, λειτουργικό, ξεχωριστό και καλύτερο από ότι τον είχατε φανταστεί.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, η εμπνευσμένη δημιουργία συναντά την πρακτική εφαρμογή. Η γυψοσανίδα δεν είναι απλώς ένα υλικό για εμάς, αλλά ένα μέσο που θα μας κάνει να υλοποιήσουμε τα όνειρά σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Βουτζά 11, Νέα Ιωνία  Τ.Κ: 38446  Μαγνησίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :   6932223414
EMAIL :      Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://gipsodomivolou.gr/

 

 

ΓΙΩ-200524
200524-200534

Τοποθεσία χάρτη

company map
Βουτζά 11, Νέα Ιωνία, Βόλος 384 46, Μαγνησίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ