626
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3913/PITSIS_6978908990_XOMATOURGIKA_KOS1__1_-1666881023.jpg

ΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ -ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΩΣ- ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΩΣ -ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΚΩΣ -ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΩΣ

Αγίου Γεωργίου, Πύλη, Κως 85300, Δωδεκανήσου

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΩΣ - ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΚΩΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΩΣ - ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΚΩΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΩΣ

Η επιχείρησή μας “ΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ” η οποία εδρεύει στην Κω, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια με χωματουργικές εργασίες παντός τύπου καθώς και με εκκενώσεις βόθρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, εξυπηρετόντας άμεσα την Κω.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο μηχανημάτων, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε, ακόμα και σε δύσκολα και δύσβατα σημεία.

Επιπλέον, διαθέτουμε βυτίο μεγάλης χωρητικότητας, 17 κυβικών, που μας επιτρέπει την σωστή εκκένωση βόθρων, την άμεση άντληση υδάτων καθώς και την προσεκτική μεταφορά και απομάκρυνση λυμάτων.

Η εμπειρία μας και οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες που έχουμε εξυπηρετήσει μέχρι και σήμερα αποτελούν πρόσθετη εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο ακόμα και αργίες, η καθαρή και υπεύθυνη εργασία, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη δουλειά μας να ξεχωρίζει και εμάς να απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες για οικιακούς χώρους και επαγγελματικούς χώρους και ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας κάλεσμα, παρέχοντας γρήγορα αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι να αποτελούμε, πάντα, την ιδανική λύση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον βόθρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, καθώς και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κω. 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αγίου Γεωργίου, Πύλη, Κως  Τ.Κ:85300 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ : 6978908990
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΙΩ-271022
271022-271027

Τοποθεσία χάρτη

company map
Αγίου Γεωργίου, Πύλη, Κως 85300, Δωδεκανήσου

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ