1619
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3554/SKOLARIKIS1__6932075970_GYALISMA_MARMARA_PALAIO_FALIRO_ATTIKIS20-1641311322.jpg

MARMARA SERVICE - ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ Ι. - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗ

Αγίας Κυριακής 37, Παλαιό Φάληρο 175 64, Αττικής

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - MARMARA SERVICE
ΓΥΑΛΙΣΜΑ & ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΩΣΑΊΚΩΝ
 

Με οικογενειακή παράδοση πάνω από 40 χρόνια στο γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών έχουμε εξελίξει την τέχνη και έχουμε σεβαστεί την παράδοση.

Καθαρίζουμε - γυαλίζουμε - επισκευάζουμε τα μάρμαρα και τα μωσαϊκά του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου με ειδικές τεχνικές που θα σας λύσουν τα χέρια .

Ανανεώνουμε τα μάρμαρα σας και τα μωσαϊκά σας με την λιγότερη αναστάτωση του χώρου σας, ακόμη και με τα έπιπλα σας μέσα. Δέν λερώνουμε τους τοίχους γι' αυτό και μπορούμε εκτελέσουμε τις εργασίες μας και σε ανακαινισμένο χώρο που έχουν βαφεί οι τοίχοι.

Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε και να γυαλίσουμε τα μαρμαρά σας μέσα στον χώρο που ζείτε χωρίς να δημιουργήσουμε σκόνη και χωρίς να δημιουργήσουμε ακαταστασία στον χώρο σας.

Η τεχνογνωσία και το μεράκι μας πάνω στο μάρμαρο μας έχει οδηγήσει στην δημιουργία νέων τεχνικών που μας επιτρέπει να επισκευάσουμε χαλασμένα μάρμαρα από τρύπες, πάγκους και νεροχύτες ακόμη και να τοποθετήσουμε ξανά και με σωστή μόνωση μάρμαρα που έχουν ξεκολλήσει είτε από παγετό είτε από συστολές - διαστολές.

Η τεχνική στην οποία όμως διακρινόμαστε και αναλαμβάνουμε να την εφαρμόσουμε κατά αποκλειστικότητα είναι η αρμολόγηση των πλακών. Αυτή την τεχνική την εφαρμόζουμε σε βεράντες με έντονα προβλήματα υγρασίας και με "ανοιχτούς " αρμούς χωρίς να καλύψουμε με ξένα υλικά.

Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε να τρίψουμε και να γυαλίσουμε τα μάρμαρα σας με νερό για να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους λάμψη.

Ακόμη ειδικευόμαστε στον καθαρισμό "κοπανιστών" μαρμάρων με ειδικό μηχάνημα κυρίως σε εξωτερικούς χώρους και σε πισίνες. Αναλαμβάνουμε επίσης το τρίψιμο και γυάλισμα μωσαϊκών αλλά και των σκαλοπατιών σε κλιμακοστάσια χωρίς ίχνος σκόνης.

Ξεχωρίζουμε γιατί σας δίνουμε την δυνατότητα να δώστε ζωή στα μάρμαρα και στα μωσαϊκά σας με καινοτόμες ιδέες και τεχνικές που μόνο εμείς μπορούμε να εφαρμόσουμε για να έχετε άριστα και εγγυημένα αποτελέσματά αλλά και λογικές τιμές.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 37, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΤΚ. 17564

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6932075970
Email : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :          http://www.marmaraservice.gr

Business aite :  https://marmara-service.business.site

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΕΛΛΗ-040122
MONIMO

Τοποθεσία χάρτη

company map
Αγίας Κυριακής 37, Παλαιό Φάληρο 175 64, Αττικής

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ