555
  • ΤΕΧΝΙΤΕΣ
  • ΚΑΥΣΤΗΡΑΤΖΗΣ
  • ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3783/STEFANAKIS_GIANNIS_6944700076_KAYSTHRES_HRAKLEIO_KRHTHS7-1659851834.jpg

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ομήρου 29, Ηράκλειο Κρήτης 713 06, Ηρακλείου Κρήτης

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ  - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ο τεχνικός καυστήρων Στεφανάκης Γιάννης, κατέχει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος για την συντήρηση – επισκευή εγκαταστάσεων καυστήρων υγρών και αέριων καυσίμων και δραστηριοποιείται από το 1993 στο Ηράκλειο Κρήτης, από την οδό Ομήρου 29 όπου βρίσκεται το γραφείο του.

Διαθέτοντας λοιπόν πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, είναι σε θέση να επιλύσει ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά προβλήματα του καυστήρα σας, εκεί που οι άλλοι δεν τα καταφέρνουν!

Η καλή συντήρηση του λέβητα και η σωστή ρύθμιση του καυστήρα σας μπορεί να σας αποφέρει οικονομικά οφέλη!

Συντηρήστε τον καυστήρα πετρελαίου σας τακτικά και έγκαιρα, μια φορά τον χρόνο αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν εάν τα κατάλοιπα της καύσης του πετρελαίου παραμείνουν κατά την περίοδο του καλοκαιριού, κάνοντας τον καθαρισμό πολύ πιο δύσκολο με μεγάλο κίνδυνο να προκληθεί διάβρωση των εσωτερικών τοιχωμάτων του λέβητα.

Ο κος Στεφανάκης αναλαμβάνει την συντήρηση καυστήρων υγρών και αέριων καυσίμων και την επισκευή τυχόν βλαβών τους και εξυπηρετεί όλο το Ηράκλειο Κρήτης, από το γραφείο του που βρίσκεται στη Ομήρου 29.

Προσιτές Τιμές & Εγγυημένη Εργασία για όλους

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ομήρου 29, Ηράκλειο ΤΚ 713 06, ΗΡΑΚΛΕΙΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6944700076
Email :      Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Website :  https://stefanakis-kafstires.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΛΛΗ-280722
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Ομήρου 29, Ηράκλειο Κρήτης 713 06, Ηρακλείου Κρήτης

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ