2447
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2752/202-1541429844.png

ΤΕΧΝΟΘΕΡΜ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 52, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 57003, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310701764

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε.

Ποια είναι η ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ ή ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. είναι μια πολυμετοχική εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη συνένωση αρχικά 7 καταστημάτων – μελών και στη συνεχεία αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή105 έως και σήμερα καταστημάτων – μελών του Δικτύου από όλη την Ελλάδα. Σήμερα αποτελούμε, το Μεγαλύτερο Δίκτυο Ενεργειακών Καταστημάτων στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι η συνεργασία με το καλύτερο κατάστημα σε κάθε πόλη. Στόχος μας η δυνάμωση των καταστημάτων – μελών μας, έτσι ώστε να γίνουν και να παραμείνουν πρώτα στην πόλη τους κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης και εμπορικής διακίνησης. Οι δυνατότητες επιλογής και η πλήρης γκάμα προϊόντων και προτάσεων, δίνουν την κατάλληλη λύση και την επιτυχία.

Στη ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ η επιτυχία εξασφαλίζεται και από τις εξαιρετικές τιμές σ΄ όλη την γκάμα των προϊόντων. Απευθυνόμαστε

Στους Συνάδελφους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα αντικείμενα: ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, καθώς και σε όσους σχεδιάζουν τώρα τη δική τους επιχείρηση με τα παραπάνω αντικείμενα.

Τι προσφέρουμε Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού, το δίκτυο ενεργειακών καταστημάτων ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ με αντικείμενο στη ΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΥΝΘΕΤΑΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ 105 σημεία πώλησηςσήμερα πανελλαδικά, απευθύνεται στα δυναμικότερα καταστήματα κάθε πόλης και περιοχής προσφέροντας όλα όσα δηλαδή κάθε κατάστημα θα επιθυμούσε να έχει προκειμένου ν' αποκτήσει βιωσιμότητα - ανταγωνιστικότητα και προοπτική, αλλά δυστυχώς επειδή είναι χρονοβόρα και έχουν υψηλό κόστος, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και απραγματοποίητα ως προς το σύνολο τους.

Τελικός στόχος είναι τα καταστήματα της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ να αναδεικνύονται πρώτα στην πόλη τους.

Μπορείτε τώρα εύκολα να δημιουργήσετε ή να μετεξελίξετε το δικό σας επιτυχημένο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μέσα στο Δίκτυο Ενεργειακών Καταστημάτων της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 52, 57003 - Θεσσαλονίκη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2310701764
ΦΑΞ  2310701764
ΚΙΝ.  6974928467
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΛ-211118
211118-211120

Τοποθεσία χάρτη

company map
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 52, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 57003, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΤΕΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κοινωνικά δίκτυα