179
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4909/TSIALTAS_SARANTOS_6983884617_ALOUMINIA_ATTIKI_TRIPOLI1_1703244740.jpg

ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ - ELECTRICAL & SECURITY SOLUTIONS -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Παρθένι, Τρίπολι 22100, Αρκαδίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ - ELECTRICAL & SECURITY SOLUTIONS 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο ηλεκτρολόγος Τσιάλτας Σαράντος δραστηριοποιείται στον χώρο των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων και των Συστημάτων Ασφαλείας πάνω από 10 χρόνια στοχεύοντας πάντα στην παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη.

Τα τελευταία χρόνια, ο ηλεκτρολόγος, δημιούργησε την δικιά του επιχείρησή αναλαμβάνοντας την μελέτη, τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την κατασκευή και την επίβλεψη Ηλεκτρολογικών Έργων και Συστημάτων Ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας το χαμηλό κόστος με άψογα αποτελέσματα και σύντομο χρόνο παράδοσης των εργασιών. Το κίνητρο μας είναι οι όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφαλείας & αυτοματισμών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Με τη χρήση αποκλειστικά πιστοποιημένων υλικών, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κάθε είδους ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και στην Τρίπολη, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε κάθε ανάγκη.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού, σχέδια ΔΕΗ καθώς και κάθε ηλεκτρολογική εργασία προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα.

Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

- Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
- Ηλεκτρολογικές Βλάβες
- Ηλεκτρολογικοί Πίνακες
- Συστήματα Συναγερμού
- Πιστοποιητικά ΔΕΗ
- Δομημένη Καλωδίωση
- Αυτοματισμοί Κτηρίων

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ!
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
Παρθένι, Τρίπολη Τ.Κ: 22100  Αρκαδίας

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ : 6983884617
EMAIL : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FACEBOOK : https://www.facebook.com/tsialtaselectrics/?paipv=0&eav=AfYSZYg2BzSbluWee8uBDMuGUOAAu4gpgCsLmXAx4k4Og72l6F4RqEVcXQ2jLN9ccdE&_rdr
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/tsialtas_electrics
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://tsialtas-electric.gr/

 

 

ΓΙΩ-221223
ΜΟΝΙΜΟ

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

Τσιάλτας Σαράντος

Κοινωνικά δίκτυα