160
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4747/TSIOUKAS_THEOLOGIS_6977018631_6977018631_METAFORES_METAKOMISEIS_SERRES1_1697791254.jpg

ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕΡΡΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Βενιζέλου 109, Σέρρες 621 25, Σερρών

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

Οι μετακομίσεις - μεταφορές είναι η δραστηριότητά μας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα πελατών, από μεταφορά εξοπλισμού γραφείων και μετακομίσεις σπιτιών μέχρι και την μετακόμιση μεγάλων οργανισμών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον τομέα των Διεθνών και εθνικών μεταφορών καθώς και της μετακόμισης, υπεύθυνα και επαγγελματικά, με ιδιόκτητα φορτηγά Δ.Χ. και ανυψωτικά μηχανήματα.
Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη συσκευασία της οικοσκευής, καθώς και την αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση όλων των πραγμάτων στον νέο σας χώρο.
Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστούν για να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα πράγματα σας.
Το μόνιμο και ειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο και αρκετά έμπειρο στις μετακομίσεις.

Εξυπηρετούμε ανάγκες που αφορούν μεταφορές - μετακομίσεις πανελλαδικά.
Διαθέτουμε κατάλληλα διαμορφωμένα φορτηγά όλων των τονάζ, μικρά και μεγάλα, ανατρεπόμενα, με υδραυλικές πόρτες, με πέδιλα, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς και παπαγαλάκια για όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.

Με τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ασφάλεια αποφεύγοντας φθορές στα αντικείμενά σας και στους κοινόχρηστους χώρους.

Οι προσφορές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές παρέχοντας έκπτωση σε φοιτητές.

Διεθνείς και εθνικές μεταφορές Θεολόγης Τσιούκας. Η εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα των μεταφορών και της μετακόμισης, υπεύθυνα και επαγγελματικά, με ιδιόκτητα φορτηγά Δ.Χ. και ανυψωτικά μηχανήματα. Παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη συσκευασία της οικοσκευής, καθώς και την αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση όλων των πραγμάτων στον νέο σας χώρο. Το μόνιμο και ειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει με ευγένεια και προθυμία όλες τις επιθυμίες του πελάτη.

Εξυπηρετούμε ανάγκες που αφορούν μεταφορές - μετακομίσεις πανελλαδικά. Διαθέτουμε κατάλληλα διαμορφωμένα φορτηγά όλων των τονάζ, μικρά και μεγάλα, ανατρεπόμενα, με υδραυλικές πόρτες, με πέδιλα, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς και παπαγαλάκια για όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών. Οι προσφορές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές παρέχοντας έκπτωση σε φοιτητές

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 109, ΣΕΡΡΕΣ  ΤΚ. 62125  ΣΕΡΡΩΝ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΚΙΝΗΤΟ : 6977018631
Email :     Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :  https://metaforestsioukas.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

ΜΑΙΡΗ-201023
ΜΟΝΙΜΟ

 

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ

Κοινωνικά δίκτυα