1107
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3003/14-1570014619.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -RESPECT SECURITY

Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 21, Λειβαδιά 321 00, Βοιωτίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

RESPECT SECURITY
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

H respect security η πλέον ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας και πρόληψης δραστηριοποιείται δυναμικά και υπεύθυνα στην περιοχή σας.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2010 από στελέχη με προϋπηρεσία στον τομέα της ασφάλειας και με άριστη γνώση του αντικειμένου. Εδρεύουμε στην Λιβαδειά Βοιωτίας όμως παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και εκτός νομού. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα αξιοσέβαστο πελατολόγιο το οποίο αποτελείται κυρίως από επαγγελματίες με μεγάλης έκτασης εκτεθειμένους χώρους που χρήζουν ασφάλειας και επιτήρησης.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και την πολυετή του εμπειρία σας παρέχει:

Σταθερή φύλαξη επαγγελματικών χώρων και εργοταξίων,
Περιπολία σε καταστήματα και οικίες από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί με αυτοκίνητα της εταιρείας,

Όλα τα στελέχη της εταιρείας επικοινωνούν με ειδικές ασύρματες συσκευές (τύπου VHF και UHF) για την αμεσότητα της επικοινωνίας με τον υπεύθυνο ασφάλειας.
Οι φυλακές ελέγχονται από τον υπεύθυνο ασφάλειας με τακτικούς εφόδους στον φυλασσόμενο χώρο αλλά και με εξειδικευμένης τεχνολογίας πρωτοποριακό σύστημα που μόνο εμείς προσφέρουμε.
Το ειδικό ωρομετρικό τερματικό ex pocket (Barcode) είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας μας που μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε την απόδοση του προσωπικού μας αλλά και οι πελάτες μας να επωφελούνται της αξιοπιστίας της εταιρείας μας.
Παρέχουμε επίσης συστήματα ασφάλειας σε συνεργασίας με άριστους τεχνικούς έτοιμους να δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη. Οι τιμές μας είναι προσιτές προσφέροντας το δικαίωμα της ασφάλειας σε όλους. Ειδικά πακέτα προσφορών για μικρές κοινότητες παρέχουν επίβλεψη και ασφάλεια.
Σταθερή Φύλαξη
Περιπολίες
Άμεση Επέμβαση
Κάμερες-Συναγερμοί
24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Θεσσαλονίκης 21, Λιβαδειά, 32131, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2261088719
ΚΙΝ.  6939857182,
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 21, Λειβαδιά 321 00, Βοιωτίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κοινωνικά δίκτυα