785
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3004/1-1570187133.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ - POWER SECURITY

Εθνικής Αντιστάσεως 21, Αγρίνιο 301 31, Αιτωλοακαρνανίας

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

POWER SECURITY
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Η POWER SECURITY ιδρύθηκε το 2008 με έδρα το Αγρίνιο και αντικείμενο δραστηριότητας τις Υπηρεσίες Φύλαξης και τα Συστήματα Ασφαλείας και πρόκειται για ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ''POWER SECURITY ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ''. Μελετά και εγκαθιστά όλους τους τύπους ηλεκτρονικών συστημάτων συναγερμού απομακρυσμένης παρακολούθησης. Πριν από κάθε εγκατάσταση το τεχνικό τμήμα μετά από αυτοψία στο χώρο σχεδιάζει το σύστημα ασφαλείας σύμφωνα με τις συνθήκες και απαιτήσεις του πελάτη και προβαίνει στην ανάλογη τοποθέτηση συστήματος. Από το 2008 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει με συνέπεια και υπευθυνότητα την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών σε πολλές και διάφορες εταιρίες, φορείς και επιχειρήσεις. Ενδεικτικά θα σημειωθούν ορισμένες από τις μέχρι τώρα συνεργασίες και οι οποίες είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία:
ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΕΑΣ)
ΑΚΤΟΡΑΣ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ – ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΪΑΣ)
ΒΙΟΣΑΡ ΑΕ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ)
ISOLAR ΑΕ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ)
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕ(ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ)
Υπογραμμίζουμε ότι στη μέχρι τώρα επαγγελματική μας σταδιοδρομία ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα αφού το επίπεδο παροχής υπηρεσιών αλλά και το επίπεδο του προσωπικού είναι πολύ υψηλό.
Επίσης διαθέσιμες είναι οποιαδήποτε στιγμή επιστολές καλής εκτέλεσης έργου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπεύθυνη Φύλαξη
Με τις στατικές φύλαξης, τις περιπολίες και την άμεση επέμβαση μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τίποτα δεν θα απειλήσει την περιουσία σας.

Άμεση Επέμβαση - Άμεση Προστασία
Με το Κέντρο λήψης εικόνας και το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού η άμεση επέμβαση είναι πλέον πραγματικά άμεση.

Συστήματα Εποπτείας Χώρου
Τώρα μπορείτε να εποπτεύετε το χώρο σας από οποιαδήποτε γεωγραφική θέση χρησιμοποιώντας κάμερες με καταγραφικό η χωρίς από το κινητό, το tablet η το pc σας.

Συστήματα Ασφάλειας
Με δυνατότητα κλήσης στο κινητό σας τηλέφωνο, δυνατότητα σύνδεσης με Κέντρο λήψης σημάτων και επιλογή ενσύρματου η ασύρματου συστήματος, μια τεράστια γκάμα είναι εδώ για εσάς.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Εθνικής Αντιστάσεως 21, Αγρίνιο, 30100, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2641058262
ΚΙΝ.  6974713913
Email  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΕΛ

Τοποθεσία χάρτη

company map
Εθνικής Αντιστάσεως 21, Αγρίνιο 301 31, Αιτωλοακαρνανίας

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΥΓΕΡΗΣ Φ. ΧΡΗΣΤΟΣ

Κοινωνικά δίκτυα