1148
  • ΟΙΚΟΔΟΜΗ
  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ
  • ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΓΥΨΙΝΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΥ- ΜΠΑΜΠΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2886/18-1559910081.jpg

ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΓΥΨΙΝΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΥ- ΜΠΑΜΠΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Μακαρίου 7, Αλεξανδρούπολη 681 00, Έβρου

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΜΠΑΜΠΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΓΥΨΙΝΑ - ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΥ

Ο έμπειρος γυψοσανιδάς "Μπαμπούκας Θεόδωρος" δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των κατασκευών και διακοσμήσεων με γυψοσανίδες και έχει παραδώσει μέχρι σήμερα, μεγάλο αριθμό έργων, στα Ιωάννινα και στους όμορους νομούς.

Αναλαμβάνω την μελέτη, τον σχεδιασμό, την επιλογή των κατάλληλότερων υλικών για την σωστή κατασκευή ώστε να απολαμβάνετε αισθητικά και εργονομικά οφέλη στο μέλλον.

Αν ενδιαφέρεστε να διαμορφώσετε ή να ανακαινίσετε εύκολα και γρήγορα τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους της οικίας ή του καταστήματος σας, τότε είμαι εδώ για να το πραγματοποιήσω με την κατασκευή και την τοποθέτηση γυψοσανίδων.

Κάθε είδους έργο ανακαίνισης που αναλαμβάνω (από το πιο απλό μέχρι το πιο απαιτητικό ), σχεδιάζεται βάσει των ανάγκων του κάθε πελάτη ξεχωριστά και πραγματοποιείται πάντα με γνώμονα τον οικονομικό προϋπολογισμό του.

Χρησιμοποιώ σύγχρονα υλικά κατασκευής και τηρώ τα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης της δουλειάς, σεβόμενος απόλυτα τους πελάτες μου, με αποτελέσματα κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας.

Παρακολουθώ στενά όλες τις νέες εφαρμογές - τεχνολογίες και σας προσφέρω σύγχρονες λύσεις και μοναδικές κατασκευές, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε χώρου, και τις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Η δωρεάν επίσκεψη μου στο χώρο σας, με βοηθά να σας προτείνω τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΜΑΚΑΡΙΟΥ 7, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΥ. ΤΚ. 68133

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2551081715
ΚΙΝ. 6934621349
Email :  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website :   http://www.gipsosanidesmpampoukas.gr

 

ΓΙΩ-141023
141023-141030

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΠΑΜΠΟΥΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ