560
https://panelladikos-katalogos.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3680/PSYCHAS_THANASIS_6977005472_KAYSTHRES_RAFHNA1-1653615717.jpg

ΨΥΧΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ- ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΡΑΦΗΝΑ - ΛΕΒΗΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΡΑΦΗΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Μεσσηνίας 6, Ραφήνα 190 09

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΨΥΧΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΡΑΦΗΝΑ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΕΒΗΤΑ ΡΑΦΗΝΑ - ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΡΑΦΗΝΑ - ΕΚΔΟΣΗ ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΚ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΡΑΦΗΝΑ - SERVICE ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΡΑΦΗΝΑ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΡΑΦΗΝΑ ,ΠΕΛΛΕΤ ΡΑΦΗΝΑ , ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ , ΣΠΑΤΑ , ΛΟΥΤΣΑ , ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Ο αδειούχος εγκαταστάτης υγρών αερίων και στερεών καυσίμων Ψύχας Θανάσης, με έδρα του στη Ραφήνα Αττικής, δραστηριοποιείται στον τομέα της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής καυστήρων φυσικού αερίου και πετρελαίου και στη πώληση στερεών καυσίμων, εξυπηρετώντας καθημερινά όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής.

Καυσόξυλα κομμένα στις διαστάσεις που χρειάζεστε ανάλογα με την χρήση τους, για τζάκι, για σόμπες κ.λ.π. πέλλετ και μπρικέτες ξύλου σε συσκευασία 5, 10, 20 κιλών σε οικονομικές τιμές.
Χονδρική - Λιανική πώληση και διανομή καυσόξυλων μπρικετών και πέλλετ.
Είμαστε γνώστες της δουλειάς και οι προσπάθειές μας για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας - πάντα με ποιοτικά προϊόντα - είναι το κύριο χαρακτηριστικό μας.
Διαλέγουμε και σας προμηθεύουμε τα καλύτερα Ελληνικά καυσόξυλα της Ελλάδας και σας τα δίνουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Έχοντας ήδη 20 χρόνια εμπειρία στις εγκαταστάσεις, την αποκατάσταση βλαβών και την συντήρηση λεβητοστασίων, επιλύω ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα του λέβητα και του καυστήρα σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα τις ανάγκες σας.

Συντηρήστε τον καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου σας, μια φορά τον χρόνο γιατί με την τακτική συντήρηση κερδίζετε την παράταση ζωής του, και εξοικονόμηση ενέργειας.

Με μακρόχρονη παράδοση στο χώρο, έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας χάρη στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

Τιμή μας να συνεργαστούμε και μαζί σας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Μεσσηνίας 6, Ραφήνα ΤΚ. 190 09 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
KINHTΟ :        6977005472
EMAIL :          Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : https://www.kafstiresrafina.4ty.gr/

 

 

ΓΙΩ-270522
270522-270527

Τοποθεσία χάρτη

Στοιχεία επικοινωνίας

ΨΥΧΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ